Valueguard Index Sweden lanserar ny webbplats

 

I samband med offentliggörandet av bostadsprisindex den 15 maj lanserar Valueguard Index Sweden AB en helt ny webbplats. Adressen är dock densamma som tidigare, www.valueguardindex.se.

 

Ny funktionalitet

Webbplatsen har förändrats genomgripande vad gäller innehåll, funktion och grafisk form. Utgångspunkten är att förbättra användbarheten. Målgruppen är egentligen alla som är intresserade av bostadsmarknadens utveckling, men fokus ligger på aktörer inom de finansiella marknaderna. Webbplatsen ska också gå lätt att använda för fastighetsmäklare, byggföretag och banker för att nämna några.

 

På webbplatsen går det att följa utvecklingen för boprisindex över tid. Det går även att hämta hem koden för indexgrafen och publicera den på vilken webbplats som helst. Webbplatsen innehåller också stöd för ett obegränsat antal kundinloggningar för att ta del av ytterligare information och tjänster. Webbplatsen bygger på en Linuxmiljö med öppen källkod vilket innebär låga driftskostnader.

 

Utvecklad av CIBER

Arbetet med webbplatsen har gjorts av IT-konsultföretaget CIBER. Lars-Erik Ericson har samordnat arbetet inom Valueguard Index Sweden, och han är väldigt nöjd: ”CIBER har fångat precis de värden vi vill förmedla och webbplatsen innehåller mer funktionalitet än vad vi egentligen beställde från början. De har skött jobbet väldigt bra hela vägen och levererat oerhört snabbt.”

 

Kontaktpersoner

Lars-Erik Ericson, Affärsutveckling, Valueguard Index Sweden AB, tfn. 070-366 76 93,
 
lars-erik.ericson[at]valueguard.se

 

Rikard Jerselius, projektledare, CIBER, 073-263 40 14, rikard.jerselius[at]ciber.com

 

Länkar

www.valueguardindex.se

www.ciber.se 

 

 

 

Uppdaterad 2009-05-12

Senaste nytt

HOX index 14 juli 2017

Bred men måttlig nedgång i juni

HOX index 15 juni 2017

Bostadsmarknaden marginellt nedåt i maj

HOX index 15 maj 2017

Villamarknaden driver prisindex fortsatt uppåt i april

HOX index 13 april 2017

Bostadsmarknaden fortsätter uppåt i mars

HOX index 14 mars 2017

Fortsatt bred uppgång på bostadsmarknaden