Statistiskt jämförelsevärde för fastighetsmäklare

Statistiskt jämförelsevärde för fastighetsmäklare

Valueguard erbjuder nu alla Sveriges fastighetsmäklare att ta fram ett statistiskt jämförelsevärde som kan visas i bostadsannonser. Syftet är att förbättra konsumentinformationen. Jämförelsevärdet baseras på de uppgifter mäklaren matar in om bostaden. Mäklaren kan kommentera värderingen, men inte ändra den. Du kan läsa mer om konceptet på webbplatsen jämförelsevärde.se.

 

Hur kommer man åt tjänsten?

Om du är kund hos oss loggar du in som vanligt. Du kan nu välja mellan en manuell värdering och en automatisk. Är du inte kund så registrerar du ett konto här.

 

Gratis!

Att använda tjänsten kostar inget om du är registrerad fastighetsmäklare. När du registrerar ett konto får du också tillgång till vår app Huse under en månad. Med den kan du värdera bostäder och få viss hjälp i dina kundmöten via en iPhone. Läs mer om Huse här: 

Som ny användare hos oss kan du också prova hela vår tjänst för fastighetsmäklare under en begränsad tid. Våra betalande kunder har tillgång till avancerade funktioner för att göra bostadsvärderingar och förbereda kundmöten. 

 

Mer information, manual etc.

Mer information hittar du här (pdf).

 

 

Uppdaterad 2016-06-14

Aktuellt

HOX index 15 januari 2018

Prisindex för bostäder fortsätter ned i december

HOX index 14 december 2017

Prisindex för bostäder sjunker i november

HOX index 14 november 2017

Fortsatt nedgång i hela landet i oktober

HOX index 13 oktober 2017

Bred nedgång på bostadsmarknaden i september

HOX index 14 september 2017

Villorna driver bostadsmarknaden uppåt i augusti