Vi söker webbutvecklare

Valueguard söker en webbutvecklare till vårt kontor i centrala Uppsala!

Valueguard utvecklar analysverktyg för bostadsmarknaden och informationstjänster för både professionella användare och konsumenter. Vi är idag ett team på fem personer men behöver bli fler då vi under en längre tid befunnit oss i en expansiv fas.

 

Vi söker en webbutvecklare som pratar flytande Javascript, är kunnig i Java, har erfarenhet av att bygga webbapplikationer och intresse för att utvecklas inom området. Du blir glad av att höra ord som, JQuery, Open Street Map och REST. Viktigast är en bra känsla för användarvänlighet och design - samt att skapa bra kod som det går att bygga vidare på i en snabbt föränderlig miljö.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och söker dig som är en självgående och driven problemlösare som har lätt för att hitta lösningar på egen hand. Arbetslivserfarenhet är en fördel men inget krav. Du kommer att få stöd från andra utvecklare på företaget och i vårt nätverk.

 

Du kommer att ingå i ett agilt team som bland annat jobbar med utveckling av front-end applikationer för analys av bostadsmarknaden. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och vara med och sätta standarden på en framväxande marknad. Vi har stora kunder och du kommer att arbeta med välkända och intressanta varumärken.

 

På sikt ser vi att du kommer att ha huvudansvaret för våra egenutvecklade webbapplikationer. Vi är en flexibel organisation som erbjuder en trygg arbetsplats där du kan jobba fokuserat med varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och att arbetet fungerar bra ihop med livet i stort. 

 

Intervjuer

Intervjuer kommer att hållas löpande vilket innebär att det är viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

Kontakt

Har du frågor får du gärna höra av dig till VD Lars-Erik Ericson 070-366 79 93

Välkommen med din ansökan till: lars-erik.ericson@valueguard.se eller till jobbet.se

 

 

 

 

Uppdaterad 2014-10-24

Aktuellt

HOX index 15 januari 2018

Prisindex för bostäder fortsätter ned i december

HOX index 14 december 2017

Prisindex för bostäder sjunker i november

HOX index 14 november 2017

Fortsatt nedgång i hela landet i oktober

HOX index 13 oktober 2017

Bred nedgång på bostadsmarknaden i september

HOX index 14 september 2017

Villorna driver bostadsmarknaden uppåt i augusti